Sinds 2008 ben ik werkzaam in het vakgebied HR, dus al ruim 15 jaar inmiddels! Ik startte na het afronden van mijn opleiding personeelsmanagement op de HR backoffice van een groot accountskantoor, waar ik vooral werkte voor de interne klant (medewerkers en HR adviseurs). Later heb ik ook bij andere accountantskantoren gewerkt waarbij ik juist werkzaam was voor de externe klant en dat bleek toch hetgeen te zijn waar mijn hart echt lag: werkgevers ondersteunen door met ze mee te denken bij personeelsvraagstukken en het geven van HR advies. Ik werkte voor bedrijven in verschillende branches en dus ook met verschillende CAO’s. Elke CAO is weer anders en ik vind het heerlijk om me ‘vast te bijten’ in deze CAO’s en werkgevers van de juiste informatie te voorzien. Hoewel ik de laatste jaren vooral met de CAO GGZ gewerkt heb, werk ik nog steeds graag voor verschillende bedrijven zoals ik dat vroeger ook deed. Dus kun je wel wat extra handjes gebruiken op de personeelsadministratie of iemand die met je meekijkt en meedenkt bij een personeelsvraagstuk? Ik help je graag! Onderstaand een korte samenvatting van mijn dienstverlening: 

Advies
Personeel in dienst hebben is leuk, maar kan ook de nodige vraagstukken met zich meebrengen. Ik help je graag om de antwoorden op jouw vragen te vinden. Ik heb in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan als HR adviseur en ik zet mijn kennis en ervaring ook graag in voor jouw bedrijf, denk aan: advies bij ziekte, in-, door- en uitstroom van personeel, arbeidsvoorwaarden en CAO. 

HR sparringpartner
Ben je op zoek naar iemand die met je mee kan denken over het opzetten en vormgeven van het HR beleid? Of zoek je iemand met ervaring die met je mee kan kijken naar de huidige processen binnen de organisatie en die advies kan geven hoe deze beter zouden kunnen? Laat mij je helpen! 

Personeelsadministratie
Of je het nu digitaal bijhoudt of op papier, bij een personeelsadministratie komt nu eenmaal veel kijken. Welke gegevens heb je nodig, wat mag je wel bewaren en welke gegevens niet, hoe bewaar je je personeelsdossiers AVG proof? Allemaal vragen waardoor het ook best iets kan zijn waar je tegenop ziet. Ik help je graag bij het opzetten en het up-to-date houden van jouw personeelsadministratie. 

Hoogbegaafdheid
In mei 2023 heb ik de opleiding ‘Psychologie van hoogbegaafdheid’ met een 9 afgerond. Tevens ben ik ervaringsdeskundige hoogbegaafdheid en verdiep ik me steeds verder in dit onderwerp. Heb je dus personeelsvraagstukken op dit gebied? Ook dan kun je bij mij terecht! 

Wil je een keer een theetje met mij drinken (sorry, ik lust geen koffie ;-)) om eens met elkaar te praten over wat ik op het gebied van HR (en communicatie) voor jouw bedrijf kan betekenen? Leuk! Bel me of stuur me een bericht, dan zien we elkaar snel. Je vind mijn contactgegevens hier